Da li ste pomislili da tapete stavite ovde?

Dizajn enterijera svakog dana pomera granice i pronalazi rešenja kako bi stanovi i kuce izgledali sve bolje i bolje. To se najviše ogleda u rešenjima koja su nesvakidašnja i uklapanje formi i boja,
ali i onih stvari koje mogu da naprave razliku da se vaš topli dom istakne. Nekada tapete mogu da budu iskorišcene na nacin da to bude jedinstveno i da bude odraz ukusa i stila.

Ukrasite kamin modernim tapetama. Iako je kamin vezan za tradicionalne i konvencionalne domove, razmislite da modernim tapetama, jarkih boja i šara, da udahnete nov život vašem domu.
Sve što je potrebno je da donesete “hrabru” odluku kako bi vaš dom bio primer drugima po pitanju stila i ukusa.

Police mogu da budu vaš adut. Police sa knjigama i police u kuhinji mogu da budu vase tajno oružje da vaš dom poprimi onaj izgled koji ste oduvek tražili. Lepljenje zadnje strane polica odgovarajucim tapetama koje se uklapaju sa ostatkom prostorije i pustite ih da ucine svoje.

Vrata su ogledalo stana. Od svih rešenja, ovo je najpoznatije, ali opet nedovoljno iskorišceno. Iako se uglavnom mladi ljudi odlucuju da fototapetama ulepšaju svoj prostor i ucine ga mladalacki,
ovaj stil je pogodan i za one koji žele da dobiju nešto drugo.

Možete pronaci pravu šaru koja ce dati još jedan adut vašem toplom domu. Donja strana stepenica.

Ako živite u domu, imamo samo jedno pitanje za vas. Da li Vam je ikada palo napamet da ovde stavite tapete? I zašto nije? Napravite sliku koristeci tapete.
Čak i ako slikama niste ukrasili Vaš stan to ne znaci da su Vam potrebne da bi izgledao kao da vredi milion dolara/evra.
Ukoliko imate neki ram prostor izmedu možete popuniti tapetama i napraviti da izgleda kao da ste namerno to želeli da postignete.
A da ne pricamo o tome što to izgleda potpuno sjajno u Vašem domu i što ce ljude koji dolaze ostaviti bez daha.

Kuhinja zaslužuje da oseti magiju tapeta.
Sigurno Vam nije palo napamet da tražite tapete za vašu kuhinju, ali trebalo da bi da pocnete. Razlog je što su tapete dovoljno izdržljive da istrpe sve što ih može zadesiti u kuhinji, al ii dace ono što ste sanjali
– da svaka prostorija bude baš onakva kakvu ste uvek zamišljali.

Ovaj unos je objavljen u Blog. Sačuvajte link.