Iznajmljujete stan? Ovih 6 tapeta ce pomoci da izvucete maksimum

Razgovarajuci sa klijentima i onima koji udu u neki od naših salona stekli smo zakljucak da tapete najcešce kupuju osobe koje imaju svoj stan ili kucu i žele da oplemene svoj topli dom.

Ovaj blog je, za promenu, posvecen onima koji iznajmljuju stan i koji bi želeli da ga približi nekim svojim željama.
Znamo da je za velike promene potrebno da se konsultujete sa stanodavcem, ali postoje i one stvari koje mogu da daju potpuno nov izgled vašem domu.
Tapete se lako postavljaju, lako skidaju i ostavljaju snažan utisak. Predlažemo vam da pogledate neke od tapeta koje smo vam preporucili.

Dnevna soba ili spavaca traže tapete koje ce stvoriti snažan utisak. U kombinaciji sa neutralnim nameštajem i bez puno polica ove tapete ce biti savršeno rešenje u vašem domu.


Ima ljudi koji ne mogu da odole da se u njihovom stanu ne nade nešto glamurozno. Da li biste mogli da zamislite svoju trpezariju ili dnevnu sobu sa dodirom ovih tapeta.Najbolji izbor ukoliko se sa ukusom uklope u ostatak prostora. Želite da prostor u kome živite bude autentican, ali da ne privlaci previše pažnje.


U slucaju da imate komade nameštaja koji treba da budu glavne zvezde u vašem domu ovu su prave tapete za vas. Verujem da cete ove ili tapete slicne ovima prepoznati jer je u pitanju dizajn koji se godinama i decenijama prodaje.
Naravno, materijal je drugaciji i dizajn je malo doraden, ali ovo ce i u godinama koje dolaze biti neodoljivo.


Jedan od modela koji pažnju ne privlaci pažnju na internetu zbog kvaliteta slike, ali kada svratite do salona necete moci da ih promašite.
Ako posvecujete više pažnje tražeci inspiracije na internetu možete da pronadete da se dezeni slicni ovom savetuju za više od jedne prostorije.

Nedavno smo u nagradnoj igri imali priliku da podelimo baš ovakve tapete i reakcija nam je potvrdila da su potpuno zasluženo na ovom spisku.
Lako se skidaju, sjajno se slažu u prostorijama i dobro uklapaju u druge tapete ili nameštaj.

Ovaj unos je objavljen u Blog. Sačuvajte link.