Najnovi trend u svetu tapeta će vas oboriti s nogu

Autor: admin Kategorija: ROOT Datum: 2017-07-03 Pregleda: 7690 Komentara: 0

Tapete su već godinama unazad potpuni hit u svetu. Kvalitet i dizajn tapeta znači da one bukvalno mogu da se upotrebe gde god poželite. Poslednji trend će vas oboriti s nogu.

Fokusirajte se na tapete, gde god. One će da Vam omoguće da ne angažujete molere, već da sve izmene završite sami veoma brzo. To znači zbogom prljavštinama i oštećenjima. Efekat koji ukrašavanje zidova nosi sa sobom je neverovatan. Bilo da ste se odlučili za imitaciju cigle i drveta ili za neke druge ukrase, tapete će ispuniti vaša očekivanja.

Najnoviji trend pokazuje koliko su tapete prilagodljive i savršen izbor za ulepšavanje svakog doma. Ono što je trenutno aktuelno je ukrašavanje plafona omiljenim dezenima i upotpunite osećaj savršenstva vašeg doma.

To je posebno efektno u kuhinji, trpezariji i dnevnoj sobi, jer prostor dobija treću dimenziju. Ne plašite se jarkih boja, gometrijskih šara i neobičnog dezena, jer na plafonu neće da ima tako snažan efekat kao na zidovima. MOžete da odaberete i tapete u retro stilu, sa motivima iz prirode, sa krupnijim ili sitnim cvetovima i leptirićima.

Savet plus: prvo dobro izmerite površinu zidova ili plafona, pa iscrtajte diskretne linije po kojima ćete lepiti tapete.

Ostavi komentar

Captcha


Najnoviji blog

Pruge su uvek IN!

Donosimo Vam pobedničku kombinaciju boje, dezena i teksture koja će Vaše preuređivanje podići na ...

Najnovi trend u svetu tapeta će vas oboriti s nogu

Popravite oštećeni nameštaj za 5 minuta

Koliko često oštetite svoj omiljeni nameštaj? Koliko ste puta pomi...