Najnovi trend u svetu tapeta će vas oboriti s nogu

Autor: admin Kategorija: ROOT Datum: 2017-07-03 Pregleda: 10797 Komentara: 0

Tapete su već godinama unazad potpuni hit u svetu. Kvalitet i dizajn tapeta znači da one bukvalno mogu da se upotrebe gde god poželite. Poslednji trend će vas oboriti s nogu.

Fokusirajte se na tapete, gde god. One će da Vam omoguće da ne angažujete molere, već da sve izmene završite sami veoma brzo. To znači zbogom prljavštinama i oštećenjima. Efekat koji ukrašavanje zidova nosi sa sobom je neverovatan. Bilo da ste se odlučili za imitaciju cigle i drveta ili za neke druge ukrase, tapete će ispuniti vaša očekivanja.

Najnoviji trend pokazuje koliko su tapete prilagodljive i savršen izbor za ulepšavanje svakog doma. Ono što je trenutno aktuelno je ukrašavanje plafona omiljenim dezenima i upotpunite osećaj savršenstva vašeg doma.

To je posebno efektno u kuhinji, trpezariji i dnevnoj sobi, jer prostor dobija treću dimenziju. Ne plašite se jarkih boja, gometrijskih šara i neobičnog dezena, jer na plafonu neće da ima tako snažan efekat kao na zidovima. MOžete da odaberete i tapete u retro stilu, sa motivima iz prirode, sa krupnijim ili sitnim cvetovima i leptirićima.

Savet plus: prvo dobro izmerite površinu zidova ili plafona, pa iscrtajte diskretne linije po kojima ćete lepiti tapete.

Ostavi komentar

Captcha