Najnovi trend u svetu tapeta ce vas oboriti s nogu

Tapete su vec godinama unazad potpuni hit u svetu. Kvalitet i dizajn tapeta znaci da one bukvalno mogu da se upotrebe gde god poželite.
Poslednji trend ce vas oboriti s nogu.

Fokusirajte se na tapete, gde god. One ce da Vam omoguce da ne angažujete molere, vec da sve izmene završite sami veoma brzo. To znaci zbogom prljavštinama i oštecenjima. Efekat koji ukrašavanje zidova nosi sa sobom je neverovatan.
Bilo da ste se odlucili za imitaciju cigle i drveta ili za neke druge ukrase, tapete ce ispuniti vaša ocekivanja. Najnoviji trend pokazuje koliko su tapete prilagodljive i savršen izbor za ulepšavanje svakog doma.
Ono što je trenutno aktuelno je ukrašavanje plafona omiljenim dezenima i upotpunite osecaj savršenstva vašeg doma. To je posebno efektno u kuhinji, trpezariji i dnevnoj sobi, jer prostor dobija trecu dimenziju.
Ne plašite se jarkih boja, gometrijskih šara i neobicnog dezena, jer na plafonu nece da ima tako snažan efekat kao na zidovima.
Možete da odaberete i tapete u retro stilu, sa motivima iz prirode, sa krupnijim ili sitnim cvetovima i leptiricima.

Savet plus: prvo dobro izmerite površinu zidova ili plafona, pa iscrtajte diskretne linije po kojima cete lepiti tapete.

Ovaj unos je objavljen u Blog. Sačuvajte link.