Politika privatnosti

Tamban garantuje zaštitu svih informacija o klijentima, koje sakuplja i čuva u bazi. Korisnici naših usluga prihvataju da se podaci o njima koriste u skladu sa ovom Politikom privatnosti. TAMBAN koristi sakupljene podatke prvenstveno u svrhu pružanja kvalitetnije usluge. Politika privatnosti ukazuje na sve procese koji mogu rezultirati sakupljanjem podataka o Vama. Vaša poseta našem sajtu daje nam pravo za prikupljanje pomenutih informacija.

Tamban koristi sakupljene informacije u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o porudžbinama bile potpune. TAMBAN povremeno šalje newsletter na primarni kontakt e-mail, a korisnici su u mogućnosti da se ispišu sa ove mailing liste.

Popunjavanjem formulara za registraciju na našem web portalu, prihvatate i slažete sa činjenicom da će vaši lični podaci biti korišćeni od strane administratora Tamban web portala za sledeće namene:
– Da vas kontaktiramo, kao klijenta na sajtu;
– Da obradimo vaše porudžbine;
– Da vam odobrimo pristup prilikom organizovanja nagradnih igara, podele poklona ili promotivnih aktivnosti;
– Da vam pošaljemo nekomercijalna ili administrativna obaveštenja (npr. u vezi sa promenama na sajtu ili vašem korisničkom nalogu);  

Tamban zadržava pravo da bilo kada izmeni ovu Politiku privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu www.tamban.rs. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i TAMBAN usluge nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.